Program Januar

“Živiš le enkrat, a če to počneš pravilno, je enkrat dovolj.” Joe Louis

Zakorakali smo v leto 2015  in naše društvo gre strumno in veselo naprej v nove podvige, nova spoznanja, nove delavnice….

Zakaroakali smo v leto 2015  in naše društvo gre strumno in veselo naprej v nove podvige, nova spoznanja, nove delavnice….

 

naj vam predstavimo program in plan tega meseca…

 

9.1.2015 smo obiskali naše prijatelje v zavodu Mavrica na Verovškovi. Ogledali smo si njihove dejavnosti (delavnice ) , njihove prostore in na koncu so nas še pogostili. hvala Mavrici za lep sprejem in upamo, da bomo še kdaj povabljeni.

 

9.1.2015 po sladkem obisku smo si privoščili obisk Ljubljanske Drame. Ogledali smo si predstavo DUŠANA JOVANOVIĆA- BORIS, MILENA, RADKO.

 

Opis igre (Vir: Drama.si)

Ljubezenski trikotnik med upokojeno igralko, njenim možem novinarjem in njenim ljubimcem, upokojenim kapitanom dolge plovbe, razburka strasti tako med udeleženci kot med opazovalci. So erotične in ljubezenske peripetije pri teh letih sploh še primerne? Ali pa, nasprotno, opozarjajo, da življenje ne varčuje s presenečenji, čeprav niso zmeraj za vse prijetna? Ta duhovita igra o ljubezenskem ognju v zrelih letih se sprašuje tudi o našem odnosu do življenja, ki ga vse preradi jemljemo kot samoumevno rutino.

12.1.2015 Nas je obiskal novinar Slovenskih novic, naredil je članek z našo predsednico dr. Veroniko Trdan in še z nekaterimi prostovoljci in zaposlenimi.

13.1.2015 je naša predsednica dr. Veroniko Trdan, sodelovala kot porotnica na socialnem in delavnem sodišču.

In to še ni konec. V mesecu januarju imamo v planu da obiščemo še enkrat (tisti člani, ki še niso videli predstave ) Ljubljansko Dramo, predstavo Dušana Jovanovića (Boris. Milena,Radko).

V planu pa je tudi obisk ZDRAVELIŠČA LAŠKO, kjer imajo člani 40 % popusta na izbrane pakete, več informacij dobite na telefon : 01/565 87 96

Za konec pa še ena lepa misel:

 

DOKLER ZAUPAŠ VASE, NI NOBENA POT PRETEŽKA