21.9.2019 – Izlet v čudovito italijansko Verono in mesteca ob Gardskem jezeru

Dragi člani,

še vedno se lahko prijavite za izlet v Verono!

V soboto, 21.9.2019 vas vabimo na izlet v čudovito italijansko Verono in mesteca ob Gardskem jezeru. 
 
Strošek, ki ga plačajo člani društva Vita je samo prijavnina 10€. Preostale stroške izleta (prevoz, vodenje, oglede) pa pokrije društvo Vita.
Odhod: 4:30, iz parkirišča Dolgi most, na obračališču linije LPP
Predviden program:
Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Slovenije. Pot nas bo vodila do enega najbolj obiskanih in slikovitih jezer Evrope –  Gardskega Jezera. Najprej se bomo ustavili v simpatičnem in romantičnem mestecu na polotoku jezera – Sirmione. Sprehodili se bomo po mestecu, imeli pa bomo tudi nekaj prostega časa za kosilo in samostojne oglede. Po želji in če bo vreme dopuščalo, se lahko zapeljemo po jezeru z gliserjem/ladjico okrog polotoka in se čudimo termalnim vrelcem (doplačilo). Popoldan se bomo odpravili proti romantični Veroni. Po prihodu si bomo ogledali to romantično mestece: trg Bra z Areno – enim največjih ohranjenih rimskih amfiteatrov, trg Erbe s tradicionalno tržnico, trg Seniorjev,… sprehodili se bomo tudi do Julijine hiše z znamenitim balkonom, kjer se bomo spomnili ljubezenske zgodbe med Romeom in Julijo. Po ogledu bomo imeli nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje in nakupe. V poznem popoldanskem/večernem času se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor prispemo pozno zvečer.
Možnost doplačila 10€/osebo: vožnja z gliserjem/ladjico po jezeru.
Za vse tiste, ki bi se izleta radi udeležili, vendar potrebujete spremljevalca nam to sporočite prek e-maila oz. telefona. Uredili bomo spremstvo.
Prijave zbiramo do petka, 30.8.2019, na telefonski številki 040 455 041 oz. na e-mail naslov: drustvo.vita92@gmail.com.
Lepo vabljeni!
verona.jpg

Pusti Komentar