Delimo Planico z vsemi: SharePlanica

Spoštovani!

V projektu SharePlanica stremijo k ustvarjanju bolj vključujoče družbe in odpiranju javnega prostora za raznolike družbene skupine, kjer bodo s pomočjo platforme za prevoze  SharePlanica.si omogočili prevoz za invalide ter udobno druženje na prizorišču dogodka.

Misija projekta odraža zavezanost k ustvarjanju vključujočih dogodkov, v katerih se posameznikom z invalidnostmi skozi inovacije in prilagojene rešitve omogoča enakovredno sodelovanje ter uživanje v doživetjih.

V sklopu projekta iščejo voznike in spremljevalce ter invalide, katerim na smučarskih skokih Planica 2024 (22.3.2024-24.3.2024) pripada:

– ločena parkirišča

– posebne, invalidom prilagojene tribune

– brezplačne karte za spremljevalce

– za vse voznike bon v vrednosti 25 EUR za hrano in pijačo (Nujno potrebna prijava voznika na SharePlanica.si).

Lahko se pridružite tudi pri projektu, imenovanem “Ustvariti doživetje za vse: neprecenljivo”, ki ga je podprl Mastercard. Njegov namen je s pomočjo platforme www.SharePlanica.si  vsem obiskovalcem omogočiti, da objavite svoj prevoz, ali pa se kot invalid pridružite že objavljenemu prevozu. V vsakem primeru bodo samo za vas na voljo ločena parkirišča in posebne, invalidom prilagojene tribune, za vse voznike pa tudi bon v vrednosti 25 EUR za hrano in pijačo.

Objavite/poiščite prevoz in postanite del projekta za vključujočo družbo tudi vi.

Vabljeni!

Pusti Komentar